top of page

Socialøkonomisk indsats

Rummelig imidts socialøkonomiske indsats blev indtil 31. marts 2019 varetaget af Kooperationen i samarbejde med Den sociale kapitalfondCabi og Huset Venture. Siden blev indsatsen overdraget til Rummelig imidt, og i dag bliver indsatsen administreret i Rummelig Genstart. 

Klik på knappen herunder og læs om de aktuelle indsatser på området under Rummelig Genstart:

Læs herunder hvordan 10 midtjyske socialøkonomiske virksomheder skaber arbejde for udsatte ledige ved at drive forretning på markedsvilkår.

Socialøkonomiske virksomheder skaber arbejde for udsatte ledige

Find socialøkonomiske virksomheder i dit område

Vi har tidligere lavet denne liste over socialøkonomiske virksomheder i Region Midtjylland med beskrivelser af hvem de er, og hvad de arbejder med. Listen bliver ikke længere opdateret:

I stedet kan du besøge vores Socialøkonomiske Leverandør Portal, der i dag er det sted, hvor vi samler udbuddet af socialøkonomiske virksomheder i Region Midtjylland. Dette for, at virksomhederne har en platform til at promovere sig - og samtidig skal det gøre det lettere for indkøbere at handle hos virksomheder, der tager et socialt ansvar.

Kompetenceudvikling af konsulenter i kommunerne - afholdte arrangementer

Vi har tidligere tilbudt opkvalificering og networking til ansatte i kommuner og erhvervsservice. Disse kurser var designet til at være til gavn for alle, der stødte på socialøkonomiske virksomheder i deres arbejde.

Her kan du se en liste over afholdte kurser indenfor kompetenceudvikling. 

Guide til inklusion og socialøkonomi

Vi lavede i 2019 en guide til dig, der ønsker at indtænke socialøkonomi og inklusion i din virksomheds forretningsmodel.

Netværk for socialøkonomiske virksomheder | Socialøkonomimidtjylland

I Rummelig imidt dannede vi et netværk for socialøkonomiske virksomheder, som vi kaldte for Socialøkonomimidtjylland. 

Netværket dannede vi for at styrke socialøkonomien i Region Midtjylland. I netværkets levetid blev der afholdt cirka fire møder per år med både oplæg og diskussioner til inspiration - samt mulighed for sparring for den enkelte virksomhed.

Netværket lukkede ned ved udgangen af 2021, og i dag kører den socialøkonomiske indsats videre under Rummelig Genstart.

Guide: Erhvervsfremme af socialøkonomiske virksomheder

Vi lavede i 2019 en guide omhandlende, hvad en erhvervsfremmekonsulent bør vide om socialøkonomi.

Find socialøkonomiske konsulenter - ikke længere aktivt

bottom of page