Velkommen til den Socialøkonomiske Leverandør Portal

Rummelig imidt arbejder aktivt for, at offentlige ordregivere og øvrige i højere grad indkøber produkter og ydelser fra virksomheder, der tager et socialt ansvar. Vi kalder det sociale indkøb, og som et led i indsatsen har vi udviklet en Socialøkonomisk Leverandør Portal.

På portalen kan du finde oplysninger om registrerede socialøkonomiske virksomheder i Region Midtjylland / dit lokalområde. Du kan læse om, hvilke produkter og ydelser, de udbyder, samt deres sociale sigte.

Ved at følge linket nedenfor, kan du se alle socialøkonomiske virksomheder eller anvende filtre til at fremsøge relevante socialøkonomiske virksomheder for lige netop dit udbud/leverandørbehov. 

Portalens oplysninger er opgivet af registrerede socialøkonomiske virksomheder selv, men er verificeret af Rummelig imidt samt imod databasen for registrerede socialøkonomiske virksomheder fra virk.dk.

Ønsker du at registrere en socialøkonomiske virksomhed, kan du gøre dette ved at følge linket nedenfor og udfylde formularen.

Hvis du har spørgsmål til den Socialøkonomiske Leverandør Portal, bedes du rette henvendelse til udviklingskonsulent Angelika Marning på

tlf. +45 6170 2071 eller

e-mail: am@projekterimidt.dk.

Rummelig imidt 2015-2021 

Et projekt under Projekter imidt med finansiering fra:
EU's Socialfond, Regionsrådet i Region Midtjylland og Vækstforum.