top of page

CØ-arrangementer

På denne side har vi samlet de CØ-arrangementer, vi har afholdt gennem tiden.

CØ-indsatsen i Rummelig imidt er nu lukket ned og kører i dag videre i Cabi.

AFHOLDT: CØ & rummelige arbejdspladser
- Hvilke muligheder skaber cirkulær økonomi for det rummelige arbejdsmarked?

cabi.png

Rummelig imidt arrangerede, i samarbejde med Cabi - bedre arbejde til flere, et arrangement, hvor vi blandt andet tog pulsen på, hvordan den cirkulære omstilling kan være med til at skabe job for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Arrangementet blev afholdt den 17. september 2020 på GRUNDFOS, og henvendte sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, for eksempel ejerledere, CEO, ledere, HR-, CSR- og økonomiansvarlige samt indkøbs- og produktionsansvarlige i kommuner.

Tid: Torsdag d. 17. september 2020 kl. 12.00 – 15.30


Sted: Grundfos, Poul Due Jensen Academy, Poul Due Jensens Vej 21, 8850 Bjerringbro

Find materialer og se video fra webinar:

Er du nysgerrig på, hvordan cirkulære forretningsmodeller kan bruges som løftestang for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet?

Rummelig imidt inviterede i samarbejde med Cabi til et arrangement om potentialet i den cirkulære omstilling for tilblivelsen af nye rummelige arbejdspladser.

 

Er du nysgerrig på, hvordan I kan arbejde mere med beskæftigelsesperspektiver i den cirkulære omstilling, kan du se optagelser fra dagens oplæg herunder:

Optagelsen byder blandt andet på:

  • En virtuel rundvisning og indblik i take-back afdelingen på GRUNDFOS, hvor 18 medarbejdere arbejder i det "Flex-værkstedet". 

  • Tine Arensbach berigede deltagerne med inspiration og indsigt i Randers Kommunes arbejde med cirkulære og sociale udbud.

  • Steffen Max Høgh leverede guldkorn om socialt ansvar, cirkulære forretningsmodeller og rejsen fra 3R Kontor til HOLMRIS B8.

KONFERENCE AFHOLDT:​ Hvordan skaber vi cirkulære partnerskaber? Hvordan griber vi det an? Og hvordan kommer vi videre?

Tid: Torsdag den 19. august 2021 inviterede Rummelig imidt og Cabi til konference under overskriften "Cirkulære partnerskaber & det rummelige arbejdsmarked". Konferencen var for interesserede og for medlemmer af virksomhedsnetværket Cirkulær økonomi & CSR.
                                                                 
Konferencens fokus var især på skabelsen af cirkulære partnerskaber - Hvordan griber vi det an? Og hvordan kommer vi videre?                                           

                                
Sted: Konferencen fandt sted hos Møbelcirklen i Randers.

 

Du kan se præsentationsmateriale fra dagens oplægsholdere her:

AFLYST: Finansieringsmuligheder indenfor cirkulær økonomi - Hvem kan hjælpe virksomheden på vej og hvordan?

Tid: Onsdag den 5. maj, 2021 klokken 14:00–16:00 afholder Rummelig imidt og Cabi netværksmøde for interesserede og medlemmer af virksomhedsnetværket Cirkulær økonomi & CSR.

Mødets fokus vil være på finansieringsmuligheder. Program følger.
 

Sted: Mødet afholdes digitalt via Teams. 

bottom of page