top of page

Sidste netværksmøde afholdt med succes

Opdateret: 11. nov. 2021

Den 9. november 2021 blev der afholdt det sidste netværksmøde for Socialøkonomimidtjylland i Rummelig imidt-regi. Mødet blev afholdt i Arena Midt i Kjellerup og bød på flere gode oplæg og interesserede fremmødte.

Tirsdag den 9. november 2021 var netværket Socialøkonomimidtjylland samlet til møde i Arena Midt i Kjellerup.


Netværksmødet var det sidste i Rummelig imidt-regi, da netværket lukker pr. 31.12.2021. I Rummelig Genstart vil der fremover dog fortsat være møder, arrangementer og initiativer for socialøkonomiske virksomheder.


Dagen bød blandt andet på en præsentation af en række af de støttemuligheder, der findes for socialøkonomiske virksomheder.


Oplægsholdere delte ud af deres viden

Blandt oplægsholderne var Miia Rossi-Gray, Officer on Social Economy in DG Employment, Social Affairs and Inclusion of the European Commission, der gav en introduktion til den kommende Social Economy Action Plan.


René Kursier fra Erhvervsstyrelsen bidrog med et oplæg om nationale ressourcer til socialøkonomiske virksomheder, og Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark gav en opdatering på det socialøkonomiske felt i ind- og udland, samt præsenterede de kommende vejledningsarrangementer og netværksmøder.


John Kvistgaard fra Kooperationen og Rummelig Genstart fortalte om virksomheds- og vejledningsforløb, og endelig var Søren Larsen, projektleder i Rummelig imidt, og Anne Rahbek, projektleder i Rummelig Genstart, på programmet for blandt andet at præsentere den Socialøkonomiske Leverandør Portal, Rummelig Genstarts kommende aktiviteter, samt slå et slag for Projekter imidts nyhedsbrev, der holder modtagere opdateret med nyheder og kommende arrangementer.


Vi takker alle oplægsholdere og deltagere for en god dag i Kjellerup.


Næste arrangement, i Rummelig Genstart sammenhæng, er et seminar i København torsdag den 2. december 2021, med overskriften "Verdensmål og værdikæder som basis for partnerskaber". Til dette seminar vil vi gerne give virksomheder og deres organisationer chancen for at se mulighederne for at styrke deres arbejde med verdensmålene gennem partnerskaber med socialøkonomiske virksomheder.


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page