top of page

Projekt ”Rummelig imidt” taler ved EU-konference

Opdateret: 25. maj 2021

Projekt ”Rummelig imidt” er blevet inviteret til at holde oplæg ved European Social Economy Summit 2021. Det er stort for sekretariatet bag projektet, at EU ønsker input og inspiration.


Den 26. og 27. maj løber dette års European Social Economy Summit (EUSES) af stablen. Rummelig imidt deltager i en række større workshops om sociale indkøb i EU, og derudover skal Angelika Marning fra Rummelig imidt på den digitale EU-talerstol.

”Jeg skal blandt andet præsentere vores Socialøkonomiske Leverandør Portal, som er et unikt værktøj, vi har fået udviklet for at styrke socialøkonomien i Region Midtjylland,” siger Angelika Marning, Udviklingskonsulent i Rummelig imidt.

Præsenterer for "de store drenge"

Angelika skal desuden tale om sociale indkøb i Danmark, og hun er glad for at kunne introducere nogle af de ting, Projekter imidt som operatør erfarer ved at drive Rummelig imidt.


”Det er dejligt at få lov at præsentere for ’de store drenge’ i EU-regi. Vi synes, det arbejde vi laver er med til at gøre en forskel, og derfor er vi meget glade for at kunne udbrede vores erfaringer.”


Oplæggene finder sted online både den 26. og 27. maj i tidsrummet kl. 10:00 – 13:00 begge dage. Konferencen er for alle interesserede, og det er gratis at deltage. Læs mere og tilmeld her.81 visninger0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page