top of page

PLUSS LEADERSHIP A/S (Pluss)
er en konsulentvirksomhed, der siden starten i 2002 har arbejdet med:

Strategiske evaluerings-, analyse- og udviklingsopgaver

Strategi, organisation, ledelse og governance

Program- og procesledelse

I alle sammenhænge har de stærkt fokus på awareness, mobilisering, forankring og ejerskab blandt de forskellige interessenter og brugere, som altid involveres i vores opgaveløsning.

 

Med 27 medarbejdere forankret på kontorer i København og Aarhus har Pluss over tid opbygget særlig domæneviden inden for blandt andet beskæftigelse og arbejdsmarked, hvorfor netop de er valgt som samarbejdspartnere for Rummelig i midt.

PLUSS SOM SAMARBEJDSPARTNERE

I rummelig imidt samarbejder Pluss med lektor Dorte Caswell fra Aalborg Universitet om at gennemføre følgeforskning. Følgeforskningen indebærer først og fremmest at vi løbende følger med i aktiviteterne, så vi ved, hvordan projektet udvikler sig, hvilke diskussioner, der er centrale m.v. efterhånden som projektets grundlæggende idé skal operationaliseres og føres ud i livet.

 

Vi fokuserer som udgangspunkt navnlig på tre af projektets områder:

1.      Mobilisering af virksomheder

2.      Match mellem projektidéer og virksomheder

3.      Indslusningsforløbene

 

Vores rolle som følgeforskere indebærer dernæst, at vi indtræder i rollen som ”kritiske venner” af projektet. Det vil sige at vi går med ind i projektet og ser det som vores rolle at bidrage til at det lykkes bedst muligt. Men det er vores særlige rolle i projektet at stå på sidelinjen og iagttage dets forløb og løbende bruge dette til at give sparring og rådgivning om, hvordan projektet evt. kan justeres. Endelig indgår det også i vores opgave som følgeforskere, at skabe dokumentation af projektets effektskabelse og at uddrage læringen af projektet, så denne bliver tilgængelig for efterfølgende projekter og indsatser på området.

bottom of page