Netværk med fokus på cirkulær økonomi og det rummelige arbejdsmarked

AFHOLDT:

Hvordan skaber vi cirkulære partnerskaber? Hvordan griber vi det an? Og hvordan kommer vi videre?

Tid: Torsdag den 19. august 2021 inviterede Rummelig imidt og Cabi til konference under overskriften "Cirkulære partnerskaber & det rummelige arbejdsmarked". Konferencen var for interesserede og for medlemmer af virksomhedsnetværket Cirkulær økonomi & CSR.
                                                                 
Konferencens fokus var især på skabelsen af cirkulære partnerskaber - Hvordan griber vi det an? Og hvordan kommer vi videre?                                           

                                
Sted: Konferencen fandt sted hos Møbelcirklen i Randers.

 

Du kan se præsentationsmateriale fra dagens oplægsholdere her:

 

 

 

 

 

 

 

Om netværket

 

Rummelig imidt og Cabi - bedre arbejde til flere driver et gratis netværk for virksomheder, der vil noget med cirkulær forretning og social ansvarlighed - og du kan være med.

 

Flere virksomheder arbejder med at optimere deres produktion og undgå for meget spild, eksempelvis ved at udvikle nye produkter med udgangspunkt i restmaterialer. Det giver både mening for økonomien i virksomheden, og gavner samtidig klima og miljø.

 

Fælles for virksomhederne i netværket er en nysgerrighed på cirkulær økonomi og koblingen til det rummelige arbejdsmarked - og på hvert møde stiller vi skarpt på en eller flere virksomheders cirkulære og socialt ansvarlige rejse. 

 

Flere af de arbejdsopgaver, der er forbundet med en cirkulær omstilling kan nemlig bruges som platform til at styrke virksomhedens CSR-arbejde, idet en række opgaver med fordel kan varetages af mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

 

(AFLYST!) Finansieringsmuligheder indenfor cirkulær økonomi - Hvem kan hjælpe virksomheden på vej og hvordan?

Tid: Onsdag den 5. maj, 2021 klokken 14:00–16:00 afholder Rummelig imidt og Cabi netværksmøde for interesserede og medlemmer af virksomhedsnetværket Cirkulær økonomi & CSR.

Mødets fokus vil være på finansieringsmuligheder. Program følger.
 

Sted: Mødet afholdes digitalt via Teams. 

123.png
2.png
cabi_edited.jpg