top of page
Metodeopsamling
Rummelig imidt er et metodeudviklingsprojekt, og derfor er det vores ambition, at de metoder, der afprøves og udvikles også videreleveres til andre, der kan gøre brug af dem. 
Vi valgte derfor at tænke kreativt og anderledes, da vi skulle udvikle den form og det koncept, som skulle danne rammerne for Rummelig imidts metodeopsamling. 
Vi ønskede, at metoderne og værktøjerne fra vores samarbejdspartnere skulle præsenteres i en form, der var levende, gennemskuelig og let tilgængelig. 
 
Vores metodeopsamling er derfor en
 
Metodebogen er en samling af de borgerrettede forløb, hvor vores samarbejdspartnere fortæller om de erfaringer og resultater, de har gjort sig i lige netop deres projekt med deres målgruppe.
Bogen er bygget op således, at hvert projekt foruden den skrevne tekst har 2 videoer. Én animationsvideo, der kort fortæller om projektets indhold og en interviewvideo, hvor projektmedarbejdere fortæller om, hvilke både gode og dårlige erfaringer, de tager med videre. Der findes også linkes til de konkrete materialer, som projekterne har udviklet. 
 
I denne film vises en kort introduktion til metodebogen og dens opbygning:
E-bogen opdateres kontinuerligt som aktiviteterne under Rummelig imidt nærmer sig sin afslutning.
Materialet i e-bogen er udviklet i samarbejde med Pluss Leadership A/S.
bottom of page