top of page

Afslutningsmøde for "Udviklingsprojekt for rummelige virksomheder og mennesker med handicap"

Tirsdag den 2. november 2021 holdt Rummelig imidt afslutningsmøde med ”Udviklingsprojekt for rummelige virksomheder og mennesker med handicap,” der har været en del af Rummelig imidts borger- og virksomhedsrettede indsats. Jobcenter Randers Erhverv og Dansk Handicap Forbund har i et tæt samarbejde været projektholdere.   


Projektleder fra Rummelig imidt, Søren Larsen, var tirsdag den 2. november 2021 en tur i Randers for at sige "tak for indsatsen" og runde "Udviklingsprojekt for rummelige virksomheder og mennesker med handicap" af på behørig vis.


Her blev der blandt andet uddelt diplomer som bevis på Jobcenter Randers Erhverv og Dansk Handicap Forbunds arbejde i Rummelig imidt.

Tine Arensbach, Chef for Jobcenter Randers Erhverv, får overrakt diplom af projektleder Søren Larsen fra Rummelig imidt.
Kurt Holm Nielsen, Netværkschef hos Dansk Handicap Forbund, modtager diplom som det synlige bevis på indsatsen i projektet.

Efterværn for borgere med bevægelseshandicap

Det nu afsluttede Rummelig imidt-delprojekt har blandt andet arbejdet med at etablere efterværn for borgere med bevægelseshandicap, der er kommet i beskæftigelse eller praktik.


Derudover er der blevet uddannet virksomhedsmentorer, der - som en del af efterværnet - har støttet borgeren og rådgivet andre virksomheder om samme gruppe af borgere.


Vi takker mange gange for indsatsen.

66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page