Vil du være med i et netværk med fokus på cirkulær økonomi og det rummelige arbejdsmarked - så se her

Rummelig imidt og Cabi - bedre arbejde til flere driver et gratis netværk for virksomheder, der vil noget med cirkulær forretning og social ansvarlighed - og du kan være med.

Flere virksomheder arbejder med at optimere deres produktion og undgå for meget spild, eksempelvis ved at udvikle nye produkter med udgangspunkt i restmaterialer. Det giver både mening for økonomien i virksomheden, og gavner samtidig klima og miljø.

Fælles for virksomhederne i netværket er en nysgerrighed på cirkulær økonomi og koblingen til det rummelige arbejdsmarked - og på hvert møde stiller vi skarpt på en eller flere virksomheders cirkulære og socialt ansvarlige rejse. Næste gang om Denwood By Horn.

Flere af de arbejdsopgaver, der er forbundet med en cirkulær omstilling kan nemlig bruges som platform til at styrke virksomhedens CSR-arbejde, idet en række opgaver med fordel kan varetages af mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Deltag på det næste digitale netværksmøde d. 1. februar fra 8.30-10.30. Du tilmelder dig ved at sende en mail til am@projekterimidt.dk eller mat@cabiweb.dk.

Tid: Mandag d. 1. februar 2021 fra kl. 8.30 – 10.30


Sted: Digitalt via zoom. Tilmelding nødvendig.

Rummelig imidt 2015-2021 

Et projekt under Projekter imidt med finansiering fra:
EU's Socialfond, Regionsrådet i Region Midtjylland og Vækstforum.